Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi minden srác azt, hogy a kedvesség = járni akarás?
Szóval, hogy tisztább legyen a kép: Akármikor akármilyen fiúval kedvesen viselkedem, beszélgetek vele, esetleg sétálgatok vele vagy valami, akkor már látom rajta, hogy ö egyböl azon filózik, hogy én biztos többet akarok... A végén már volt, aki randizni is elakart hívni és csodálkozott, hogy engem ö nem is érdekel úgy...
Ez most komolyan ilyen felfoghatatlan, hogy csak úgy kedves legyek?
Biztos szép vagy, és azért akarnak barátkozni veled, mert akarnak is valamit, és így bármit csinálsz, azt biztatásnak veszik.
Én elég szimpla lány vagyok, akivel én kedves vagyok, nem érti félre.
Vagy tényleg félreérthetően vagy kedves.
Inkább átlagosnak mondanám magam kinézetre, de ha megismernek akkor szinte mindig azt érzem, hogy rajtam lógnak teljesen.
Viszont engem egyáltalán nem érdekelnek úgy...
Miért más a kedvesség és a sétálgatás?
Ha egyszer unatkozom, miért ne sétálgatnék vele egy ideig?
Hát na vajon miért!:))
Csak azt ne mond,h te ezen meg vagy lepődve. Szerintem te tudod jól,h ha kedves vagy a sráccal,sőt még sétálgatsz is vele azzal adod alá a lovat rendesen. Vannak lányok akik élvezik is ezt,h látják,h mennyi fiúnak bejönnek.;)
Szerintem nyugodtan maradj ilyen kedves,mint most,de annyit azért változtass,h mondjuk sétálgatni meg flörtölgetni csak olyan srácokkal menjél,akik tényleg bejönnek neked,velük megoszthatod a belső dolgaidat is. Aki pedig nem tetszik,de kedveled,azokat ne álltasd,hanem inkább ne is foglalkozz velük,tudom hülyén hangzik,de így teszel nekik a legjobbat!;)
Amúgy hány éves vagy? hány éves fiúkkal sétálgatsz?
mert sok függ a kortól is, mindne korosztályban mást jelent ez a bizonyos sétálgatás.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!