Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi minden srác azt, hogy a kedvesség = járni akarás?
Szóval, hogy tisztább legyen a kép: Akármikor akármilyen fiúval kedvesen viselkedem, beszélgetek vele, esetleg sétálgatok vele vagy valami, akkor már látom rajta, hogy ö egyböl azon filózik, hogy én biztos többet akarok... A végén már volt, aki randizni is elakart hívni és csodálkozott, hogy engem ö nem is érdekel úgy...
Ez most komolyan ilyen felfoghatatlan, hogy csak úgy kedves legyek?
és volt már barátod?
esetleg van olyan fiú is aki tetszik neked?
ha van,vele hogy viselkedsz?
Hú,tyűha ,hát ez ciki...
remélem azért finom volt a sült csirke!;):P
Utolsó elötti: Én úgy viszonyulok mindenkihez, hogy ö viszonyul hozzám... Ha nem bunkó, akkor én se vagyok az..
Utolsó: Az igen ciki, hogy azt hiszik járni akarok velük. :)
A pasik nagy része ösztönlény (már itt és most leszögezném, hogy akinek nem inge...). Sok csak odáig jut el, hogy nő = vad -> le kell vadászni. Ha a vad nem fut el, sőt, közeledik, akkor ugranak. Az ilyenekkel nem nagyon tudsz mit kezdeni.
Max nyíltan felvállalhatod, hogy te a lányokat szereted, csak és kizárólag, szóval semmiképp sem tudnak "megszerezni". Ezzel remélhetőleg ki tudod szűrni az ösztönlényeket, és összeismerkedhetsz pár normálissal, akikkel lehet csak úgy haverkodni, mert szerencsére ilyenek is vannak.
Köszönöm a választ scorpia :)
Azért annyira nyíltan bárkinek nem jelentem ezt be, mert ezek a srácok nagyrészt mindig eltünnek egy idö után, nem tartós "barátságok".
Viszont ha belefutnék egy tartósabba is, akkor persze elmondanám és remélhetöleg fel is fogná :)
Talán ha az elején megmondanád hogy ez csak baráti dolog lehet, akkor nem élnék magukat bele.
Talán ha unatkozás helyett mondjuk egy könyvet olvasnál akkor nem kellene ilyen komoly és oltári nagy problémákat megoldanod.
Lányokat szereted akkor mit sétálgatsz pasikkal? Költői kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!