Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszi minden srác azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi minden srác azt, hogy a kedvesség = járni akarás?

Figyelt kérdés

Szóval, hogy tisztább legyen a kép: Akármikor akármilyen fiúval kedvesen viselkedem, beszélgetek vele, esetleg sétálgatok vele vagy valami, akkor már látom rajta, hogy ö egyböl azon filózik, hogy én biztos többet akarok... A végén már volt, aki randizni is elakart hívni és csodálkozott, hogy engem ö nem is érdekel úgy...

Ez most komolyan ilyen felfoghatatlan, hogy csak úgy kedves legyek?

2012. ápr. 2. 18:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó ,ha nem tudsz konstruktív hozzászólással szolgálni akkor inkább ne írj semmit...

Kérdező megértelek,de sajnos ilyen korban tényleg nem lehet mit tenni,inkább ne is foglalkozz velük mert így megtakaríthatsz nekik egy "csalódást".(magadnak meg egy kellemetlen szituációt)

2012. ápr. 2. 20:59
 22/25 anonim ***** válasza:
89%
Már írtam neki választ csak jól lepontoztak.
2012. ápr. 2. 21:19
 23/25 anonim ***** válasza:
65%
Én már a beszélgetés elején szóba hoznám, hogy van valakim. Csak úgy mellékesen, nem kell tudniuk, milyen nemű.
2012. ápr. 2. 22:03
 24/25 anonim ***** válasza:
A 2 nem szinte mindenben külömbözik egymástól.. És olyan hogy barátság fiú és lány között nem létezik!(legalábbis nagyon ritka)Az egyik fél mindíg többet akar az ilyen "barátságban" Szóval biztos ők is ezért hiszik azt hogy közeledsz feléjük!
2012. ápr. 7. 00:13
 25/25 A kérdező kommentje:
Ezt jól tudom kedves utolsó, én se hiszek az ilyen barátságokban. De azért, hogy egyszer elmegyek vele valahova az már ilyet jelent nekik.... heh.
2012. ápr. 7. 00:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!