Milyen fűszerrel ízesítsem a rizst?
Figyelt kérdés
Gyorsrizst vettem és fasírthoz szeretném. Nincsen borsó vagy kukorica stb, csak simán fűszerezni akarom, de nem tudom melyik fűszertől lesz finom!:)2014. márc. 9. 13:26
11/26 anonim válasza:
7-es tippje az alaplével jó tipp, próbáld ki.
Egyébként próbálta valaki rajtam kívül fahéjjal, aki itt lefikázza a tippet?
12/26 anonim válasza:
Na a "margarin nem jo suteshez" dolgot ala tudom tamasztani. Van egy nagyon tuti teszta receptem es amig sima vajat hasznaltam addig bajnoki volt de komolyan. Egyszer margarinnal kestitettem es olyan sz@r lett h az vmi fajdalom
13/26 anonim válasza:
En vok az "alapleves". Fahejjal meg nem probaltam de mazsolaval igen es az nem lett rossz. Mondjuk ez "gusztus" dolga m nem mindenki szereti az edes es sos izek kombinalasat
14/26 anonim válasza:
és ugyanez igaz a sütikre is...meg lehet csinálni őket margarinnal, csak szar lesz. és ha ezt leírom, akkor felháborodnak az emberek és megsértődnek, pedig ez szimpla tény. A vegeta már vitathatóbb, ha valakinek ízlik, hát tömje magába tőlem, de jó volna, ha sikerülne annyit fejleszteni az átlag gasztronómiai igényességen, hogy ne az legyen az alap csodafegyver, ha bárki bármit fűszerezni akar.
15/26 anonim válasza:
A fahéj nem édes. A mazsolás rizst én is szeretem, de azt megértem, ha más nem (ahogy írod édes-sós kombó nem mindenkinek jön be), és fasírthoz nem merném ajánlani így elsőre. Fahéjjal viszont nem lesz édes, és ha nem egy kilót szór bele az ember, akkor feldobhatja a rizst. Mondjuk tegyük hozzá, hogy én "rendes" jázminrizzsel nem gyorsrizzsel próbálkoztam.
16/26 anonim válasza:
Na gyorsrizst 1szer hasznaltam de az volt az utolso is. Ki fogom probalni ezt a fahejjas tippet mert kivancsi lettem :-D igy utolag is koszonom annak aki irta
17/26 anonim válasza:
Curry. Szerintem ennél nincs jobb.
18/26 anonim válasza:
só ,bors ,és tálalás elött frissen vágott petrezselymet keverj bele amig meleg. nem kell sok .
vagy chilli pehely
szója szósz
édes chilli szósz
19/26 anonim válasza:
reszelt sajtal ,simával vagy füstölttel
20/26 anonim válasza:
A currys rizs is nagyon finom. Érdekesen fűszeres íze lesz és szép színe.Zöldpetrezselyem is feldobja még pluszban.Bár a fasírt egy más fűszervilág, de nem vesznek össze, sőőőőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!