Más is tapasztalt már hasonlót a Lucullus fűszerrel? (kakukkfű)
Ki akartam próbálni egy receptet, ment is, de ahogy ráöntöttem a mártást a krumplira és be a sütőbe, a szag kiűzött. Valami fertelmesen büdös. Fura pocsolya szag.
Tegnap vettük, és csak ebből a fajtából volt. Most azon gondolkodom, hogy dobjam e ki. :( De majd párom eldönti ha hazajön.
Pedig imádok mindent amiben kakukkfű van, finom illata van, de ez...
Létezik, hogy nem is az van benne?
Ilyen tepsis krumpli féleséget kentem meg vajjal, és fokhagymával. Úgy gondoltam, hogy ebben nem lehet mit elrontani. Imádjuk a krumplit, fokhagymát és kakukkfüvet. :(
Nem lett volna bajom a tesco-s fűszerrel, de abból se volt. Azt hiszem, Horváth Rozit szoktunk, abból se, csak majorannával voltak a polcok teletuszkolva. És egyből kettőt vette, legyen itthon.
Akár milyen márka megfelelt volna, ilyet még nem is vettünk soha, és igaz: ez után nem is fogunk. Gondolkodtunk ne e próbáljuk ki az élőt, alig drágább, de mégis a zacsis mellett maradtunk. Nem gondoltam, hogy ilyen történhet. Olyan büdös még most is a konyha. :(
Én is gondoltam rá, hogy ez nem az. Nem ilyen szokott lenni, de először azt gondoltam, hogy biztos nincs olyan apróra vágva. Vagy nem is tudom.
De ahogy melegedett a sütőben, még csak picit se hasonlít az "illata". Jól kifogtam. :( Olyan mérges vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!