Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Más is tapasztalt már hasonlót...

Más is tapasztalt már hasonlót a Lucullus fűszerrel? (kakukkfű)

Figyelt kérdés

Ki akartam próbálni egy receptet, ment is, de ahogy ráöntöttem a mártást a krumplira és be a sütőbe, a szag kiűzött. Valami fertelmesen büdös. Fura pocsolya szag.

Tegnap vettük, és csak ebből a fajtából volt. Most azon gondolkodom, hogy dobjam e ki. :( De majd párom eldönti ha hazajön.

Pedig imádok mindent amiben kakukkfű van, finom illata van, de ez...

Létezik, hogy nem is az van benne?

2012. júl. 23. 13:59
 1/7 anonim ***** válasza:
47%
Én nem szeretem ezt a márkát,szerintem most már te sem ezt fogod választan.A többi fűszerük sem ad valódi ízt az ételeknek.Ami nekem bevált,az a Knorr,és a Horvát Rozi.
2012. júl. 23. 14:09
 2/7 anonim ***** válasza:
De durva! Most azért csodálkozom, mert egy minőségibb fűszer ára elég magas, ezért én a "no name" cuccokat részesítem előnyben, de ha ilyen történne, tuti idegtáncot járnék. Jó ideje veszem a tesco-s fűszereket is, de még abban sem csalódtam. Szerintem ebben nem kakukkfű volt. Mindet elhasználtad? Nem tudnád lemeozni még gyorsan, hogy mi az?
2012. júl. 23. 14:23
 3/7 A kérdező kommentje:

Ilyen tepsis krumpli féleséget kentem meg vajjal, és fokhagymával. Úgy gondoltam, hogy ebben nem lehet mit elrontani. Imádjuk a krumplit, fokhagymát és kakukkfüvet. :(

Nem lett volna bajom a tesco-s fűszerrel, de abból se volt. Azt hiszem, Horváth Rozit szoktunk, abból se, csak majorannával voltak a polcok teletuszkolva. És egyből kettőt vette, legyen itthon.

Akár milyen márka megfelelt volna, ilyet még nem is vettünk soha, és igaz: ez után nem is fogunk. Gondolkodtunk ne e próbáljuk ki az élőt, alig drágább, de mégis a zacsis mellett maradtunk. Nem gondoltam, hogy ilyen történhet. Olyan büdös még most is a konyha. :(

2012. júl. 23. 14:36
 4/7 A kérdező kommentje:

Itt van a bűnös.

[link]

[link]

2012. júl. 23. 14:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem most Kotányi kakukkfüvem van, de még csak nem is hasonlít a képen szereplő kakukkfűre. Az enyém olyan, mint az apróra vágott fenyő tűlevél, nem pedig ilyen leveles, mint a képen a Tiéd. Ráadásul színre sem stimmel, mert az enyém sötétebb. Szerintem az nem kakukkfű.
2012. júl. 23. 14:50
 6/7 A kérdező kommentje:

Én is gondoltam rá, hogy ez nem az. Nem ilyen szokott lenni, de először azt gondoltam, hogy biztos nincs olyan apróra vágva. Vagy nem is tudom.

De ahogy melegedett a sütőben, még csak picit se hasonlít az "illata". Jól kifogtam. :( Olyan mérges vagyok.

2012. júl. 23. 15:06
 7/7 A kérdező kommentje:

Ilyet keresünk eredetileg.

[link]

de aztán kiderült, hogy mindből csak az a fajta volt

2012. júl. 23. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!