Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Házi chips egészségesen?...

Házi chips egészségesen? Milyen fűszerrel?

Figyelt kérdés
Imádom a chipset, de nagyon ritkán eszem most megkívántam, holnap szeretném megcsinálni. Egészségesen próbálok étkezni, hogy csináljam a chipset, legyalulom ugye, de hogy süssem meg? olajban vagy sütőben? és ha sütőben akkor hogyan? Valami jó fűszerkeveréket is szívesen fogadok köszi :)
2012. máj. 10. 20:58
 1/3 anonim válasza:
93%
szerintem olajban jó kisütni, igaz, az sem túl egészséges. az a lényeg,hogy mikor vékonyra szeleteled, szárítsd meg alaposan, pl. papírtörlőn. szerintem a sültkrumpli fűszersók nagyon finomak, én még popcornra is azt teszem. ha sütőben sütöd, használj sütőpapírt, fűszernek rozmaringot: igen az a chio reklámból ragadt rám:)
2012. máj. 10. 21:13
 2/3 anonim ***** válasza:
A chips a legegészségtelenebb élelmiszer. Csak plajban lehet sütni, ha ropogósat akarsz. Az olajban méreganyagok képződnek és még az olajat is beissza a chips. Ja és a világon a legdrágább élelmiszer. Még a kaviránál is drágább. Nézd meg a zacskóját, hány gramm van benne és mennyibe kerül.
2012. máj. 10. 21:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat:) kiprobalom a fuszersokat is:)) igen valoban draga ezert is alltam le vele,egeszsegtelen,de igy talan jobb lesz:)
2012. máj. 10. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!