Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a neve annak a tésztafélesé...

Mi a neve annak a tésztaféleségnek, amit óljában kisütünk és chips feleség lesz belőle?

Figyelt kérdés
Nagyon rég ettem ilyent, manapság meg lehet kapni?
2010. aug. 4. 00:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Arra gondolsz, ami kisütés után a burgonyasziromra hasonlít? Ha igen, akkor a nevét nem tudom pontosan, de kapni biztosan lehet.
2010. aug. 4. 00:28
 2/8 anonim ***** válasza:

Ezekre gondolsz (az első ötre)? A legtöbb élelmiszerboltban szoktam ilyet látni mostanában is.

[link]

2010. aug. 4. 00:31
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen erre gondoltam:) Köszönöm a gyors választ. Reálban is lehet kapni, vagy nagyobb élelmiszerboltban és hol kell keresgélni?
2010. aug. 4. 00:34
 4/8 anonim ***** válasza:
53%
A chips mindíg burgonyaszelet. Tészta csöröge vagy forgácsfánk van olajban kisütve.
2010. aug. 4. 00:34
 5/8 anonim ***** válasza:

00:31 vagyok.

Láttam már Reálban is. Ott a zsömlék, kiflik alatt láttam ezeket. Egy másik boltban meg azt hiszem, hogy kicsivel a gabonapelyhek mellett voltak. Ott keresd őket, ahol a napraforgómag, tökmag, mogyoró, chipsek és hasonló ropogtatnivalók vannak! :)

2010. aug. 4. 00:42
 6/8 anonim ***** válasza:

A Rákszirom is olyasmi, és mi szeretjük.

Az kicsit édeskés, de nem olyan rossz, mint amit lehet kapni készen a kínai éttermekbe, hanem ez ez sokkal jobb :)

Budapesten, az Oktogontól 2 percre,

a VI. Aradi utca és a Jókai utca sarkán egy görög bolt, aminek a kirakatában aszalt gyümölcsök vannak. Ott lehet kapni. Kb 350Ft egy zacskó és abból kb 6 személyre valót tudsz csinálni.

2010. aug. 4. 04:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Én CBA-ban vettem.
2010. aug. 4. 06:25
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, én több mint 10 éve ettem ilyent.
2010. aug. 4. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!