Hogy készül a rántott hús panírja, amit étteremben eszünk?
Lehet, hogy gáz, de nekem az nagyon ízlik, és hiába próbálkozok itthon ( liszt tojás prézli) nem tudok hasonló ízűt előállítani.
Valahol olvastam, hogy ott a tojásba belekeverik a lisztet, kipróbáltam, de az sem az igazi:(:(
Légyszi segítsen valaki!
A fiam étteremben dolgozik és ők így csinálják:
1 tojás, kb. 10-15 dkg liszt, só és annyi sima víz, hogy palacsintatészta sűrűségű legyen. Nem a vastag fajta, csak épp, hogy bevonja a kanalat. Az előre kicsit lesózott húst csak simán belemártják, lecsurgatják a felesleget és azonnal morzsába dobják. Jó közepes lángon sütik fritőz olajban, vagy folyékony margarinban. A lényeg, hogy a legolcsóbb fajtában. A tojás-spórolás miatt csinálják így. Ebből a mennyiségből kb. 15-20 szelet hús panírozható be! Ja és nem ízesítik semmivel, csak sózzák. Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!