Hogy tudnék olyan husit csinálni mint a rántott hús, csak panír nélkül?
Két lépésben:
1. Kirántod.
2. Meghámozod.
Pont olyan lesz, hidd el.
Na pont erre gondoltam én is, hogy le kell vetkőztetni a rántotthúst :)
Semmilyen sült hús íze nem hasonlít a panír alatt megsült húséhoz.
Kikloffolod a husit, picit sózód, borsózod, pici mustár, és ha lehet házi zsírban kisütöd.
Az jó ha sütés előtt 1-2 óráig a mustárban hagyod a husit.
Minden köret illik hozzá.
Ha a mustár fel váltod zúzott fokhagymával, akkor mellé külön serpenyőbe felütsz 2-3 tükörtojást, és máris kész a Holstein szelet.Amit friss kenyérrel, vagy más körettel tálalsz.
Kovászos uborka, vagy uborka saláta nagyon megy hozzá.
Sehogy. A sült hús nem hasonlít rá, bármilyen módon sütöd ki. Esetleg azt megpróbálhatod, hogy kiklopfolod a húst, sózod, borsozod, megforgatod lisztben, kis olajon, vagy zsíron nagy lángon picit a külsejét megpirítod, de éppen csak. Aztán beteszed egy lábasba, kis vizet öntesz rá, lefeded és sütőben megpárolod.
Akkor talán kicsit hasonló pároltas sültes húst kapsz, mint a panír nélküli rántott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!