Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy tudnék olyan husit...

Hogy tudnék olyan husit csinálni mint a rántott hús, csak panír nélkül?

Figyelt kérdés
2014. febr. 12. 11:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
82%
Sehogy. Az csak sült hús lenne.
2014. febr. 12. 11:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/15 anonim ***** válasza:
75%
Kiklopfolt, sózott hússzeletet megsüthetsz serpenyőben. Megforgathatod előtte lisztben, ezt alig érezni.
2014. febr. 12. 11:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/15 anonim ***** válasza:
57%
Azt ha panír nincs rajta, akkor mégis mitõl lesz olyan, mint a rántotthús?
2014. febr. 12. 11:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/15 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem arra gondolsz, amit úgy neveznek, hogy "vaslapon sült hús". Szerintem azt kb. olaj nélkül grillezik, speciális grillen, otthon serpenyőben nem lehet megcsinálni.
2014. febr. 12. 12:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/15 Shai-Hulud ***** válasza:
48%

Két lépésben:

1. Kirántod.

2. Meghámozod.

Pont olyan lesz, hidd el.

2014. febr. 12. 12:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/15 anonim ***** válasza:
83%

Na pont erre gondoltam én is, hogy le kell vetkőztetni a rántotthúst :)

Semmilyen sült hús íze nem hasonlít a panír alatt megsült húséhoz.

2014. febr. 12. 12:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Kikloffolod a husit, picit sózód, borsózod, pici mustár, és ha lehet házi zsírban kisütöd.


Az jó ha sütés előtt 1-2 óráig a mustárban hagyod a husit.


Minden köret illik hozzá.

2014. febr. 12. 12:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha a mustár fel váltod zúzott fokhagymával, akkor mellé külön serpenyőbe felütsz 2-3 tükörtojást, és máris kész a Holstein szelet.Amit friss kenyérrel, vagy más körettel tálalsz.

Kovászos uborka, vagy uborka saláta nagyon megy hozzá.

2014. febr. 12. 12:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/15 anonim ***** válasza:
77%

Sehogy. A sült hús nem hasonlít rá, bármilyen módon sütöd ki. Esetleg azt megpróbálhatod, hogy kiklopfolod a húst, sózod, borsozod, megforgatod lisztben, kis olajon, vagy zsíron nagy lángon picit a külsejét megpirítod, de éppen csak. Aztán beteszed egy lábasba, kis vizet öntesz rá, lefeded és sütőben megpárolod.

Akkor talán kicsit hasonló pároltas sültes húst kapsz, mint a panír nélküli rántott.

2014. febr. 12. 12:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/15 mustafa33 ***** válasza:
75%
Látom, feltaláltad a bifteket (rostbeaf). Csináld úgy ahogy a hetes válaszban írták. Legjobb bélszínből, de karajból is lehet. Csak vigyázz meddig sütöd, mert ha túlsütöd akkor kemény lesz és ha emiatt még tovább akkor kiszárad. 3-4 percig egy egy oldalon.
2014. febr. 12. 21:49
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!