Rántott sajtot szeretnék készíteni, de nincsen zsemlemorzsám. Lehetséges, hogy a sajtot csak lisz-tojás-lisztben forgassam meg? Nem fog nagyon kifolyni?
Figyelt kérdés
2012. nov. 18. 12:42
1/8 anonim válasza:
megpróbálhatod, de duplán forgasd a masszába. és jó forró olajban südd.
2/8 anonim válasza:
Zsemlét, vagy jobb híjján egy szelet kenyeret száríts ki mikróban (óvatosan, mert szárazság után hamar jön a szenesedés), reszeld le és ott a morzsa.
3/8 anonim válasza:
Én is azt akartam pont javasolni, hogy száríts ki zsemlét és reszeld le:)
4/8 anonim válasza:
Ha van otthon némi diód, az is jó prézli helyett. Nem kell túl sok. Daráld le, s ugyanúgy használd, mint a morzsát. Sajtot tényleg duplán jó panírozni, de gondolom ezt úgyis tudod.
5/8 anonim válasza:
darált dió, darált mandula, zapkorpa, búzakorpa...
6/8 anonim válasza:
Kirántottat próbáljatok ki búzadarával, isteni, nekem legalábbis!
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. A diós és búzadarás módszert eddig még nem hallottam, de jól hangzik, úgyhogy mindenképp kipróbálom :)
2012. nov. 18. 18:17
8/8 anonim válasza:
Nem tudom, mi a fantázianeve, de rántott husi is készül dióval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!