SOS! Rántott húst csinálok, elfelejtettem megmosni a húst panír előtt, fagyóban volt. Már sül, lehet így baja a húsnak, vagy annak aki eszi?
Figyelt kérdés
Nem tudok már mit csinálni, remélem a bacik a hőtől el tudnak pusztulni:/2011. jún. 23. 17:15
1/6 anonim válasza:
Szerintem ha jól átsül nem igen lehet baja,de pontosabbat én sem tudok. A családnak csak evés után mond el!:)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors választ! Több ideig sütöm, kisebb lángon, így hátha nem lesz semmi baj. Egyébként a hőtől szerintem jobban elpusztulnak mint a hideg víztől. :)
2011. jún. 23. 17:29
4/6 anonim válasza:
Nem lesz baja, mert megsütöd. Egyébként amikor étteremben rendelsz húsételt, szerinted azt mindenhol megmossák?
Elárulom: Nem..
5/6 anonim válasza:
az ég világon semmi bajotok nem lesz.
a darált húst sem mossuk meg, még sincs probléma, ha rendesen átsül.
6/6 anonim válasza:
pláne, ha fagyasztóban volt előtte, semmi esélyük sincs a baciknak. úgy, hogy nyugi:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!