Az a kérdésem, h ha sűrű cukormázból csinálok díszítőcsővel rózsát akkor?
Figyelt kérdés
hagyjam simán megszáradni? Vagy mint a habcsókot rakjam sütőbe? (habár akkor meg szétfolyik szerintem :/ ) Aki csinált már ilyet, vagy esetleg tudja, hogy hogy lehet ezt megvalósítani?
videó a rózsa készítésről: www.desszertmester.hu/diszitesi-technikak/video-rozsa-keszitese-a-habzsakkal )
2011. okt. 13. 20:54
1/4 anonim válasza:
Hogy gondolod hogy csőből ki lehet nyomni?
2/4 A kérdező kommentje:
Ha eléggé sűrű kilehet és meg is áll.
2011. okt. 13. 21:49
3/4 anonim válasza:
Így igaz, a glazúr tökéletesen tart. Amúgy hogy válaszoljak, igen, szabad levegőn pár óra alatt csontszáraz lesz.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :)
2011. okt. 13. 22:27
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!