Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyik húsnak van a legkevésbé...

Melyik húsnak van a legkevésbé büdös szaga és rossz íze?

Figyelt kérdés

Mostanában húst kell ennem, de nagyon kiváló, kitisztult az ízlelésem, szaglásom, tényleg és olyan aromákat, stb-t is érzek, amiket valószínűleg sokan nem.

Szerintetek melyik a finom és kevésbé szagos hús, melyik állat húsa?

Vagy hol érdemes beszerezni?

ma 13:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Csirkemell, pulykamell a legsemlegesebb ízű, illatú
ma 13:40
 2/11 anonim ***** válasza:
75%

Ha nem szereted a húst, akkor ne erőltesd.

Amúgy szerintem a hal, mármint annak nincs tipikus "hús" szaga/íze, hanem teljesen más, nyilván ez megosztó mert aki nem szereti a halat annak ez nem segít. :D Én csak a halat szeretem, semmi más húsfélét nem, így nekem ez vált be.

ma 13:41
 3/11 anonim ***** válasza:
68%
A friss húsnak. Egyébként ez is egyénfüggő, én például a baromfihúst találom büdösnek. A birkahúst nem ajánlom, és a belsőségeket sem. Az igazán friss disznó- vagy marhahús szerintem nem büdös, de a jó ízét és illatát a hozzáadott zöldségek és fűszerek adják.
ma 13:42
 4/11 anonim ***** válasza:
82%

A nagyüzemi hús ilyen szempontból necces, azon biztosan kiérzed a tápból eredő aromákat és hát a higiénia sem a legmagasabb fokú a nagyüzemileg nevelt állatoknál, és az ürülék/vizelet szaga is beivódik a húsba, ezektől tud _büdös_ lenni.

Egy normális takarmányon nevelt, megfelelően tisztán tartott állat húsa nem büdös, csak hús illatú. Szóval ilyen irányban keresnék a helyedben.

ma 13:58
 5/11 anonim ***** válasza:
64%
Én azt vettem észre, hogy a baromfihúsnak van büdös szaga és akkor, ha már nem olyan friss. Szerintem a sertés húsnak nincs rossz szaga és nagyon finom, ha jól van elkészítve.
ma 14:21
 6/11 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem a sertéshúsnak borzasztó szaga van. :D
ma 14:26
 7/11 Senior Séf ***** válasza:
59%
Nyúlhúsnak.
ma 14:30
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Én az Aldis-Lidls sertéshússaL maximálisan meg vagyok elégedve és soha semmilyen büdös szaga nem volt eddig.

Viszont a csirkének igen, így azt már nem is veszek, mert kibontás után annak undorító szaga van.

ma 14:30
 9/11 Senior Séf ***** válasza:
49%
Pardon, a legeltetett marhának sincs "szaga", ami nem tápos.
ma 14:31
 10/11 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem nagyon finom a nyúlhús, csak brutál drága és ritkán lehet hozzájutni.

A marhahúsnak meg eleve fura íze van, bár tény, hogy nem büdös.

ma 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!