Schiffer a tegnapi ATV-s műsorban az ellenzéket és Magyar Pétert is bírálta. Akkor ez azt jelenti, hogy szerinte is ma az ország szempontjából a legjobb (vagy a legkevésbé rossz) választás az a Fidesz?
A választáson pár dolog egyértelmű lett vasárnap éjjel.
1. a fidesz-kdnp elsöprő győzelmet aratott megint.
2. az ellenzéki pártok hatalmasat buktak, az új párt kivételével
3. a tisza párt sikeres volt, hatalmas eredményt értek el az EP választáson
4. a tisza párt az ellenzéket buktatta meg, nem a fideszt.
Innen logikus, hogy egy ellenzéki párt volt vezetője az ellenzéket bírálja és azt aki a pártjának, az lmp-nek is ilyen rossz eredményt okozott, nem a győztes fideszt.
Talán ideje lenne odafigyelni arra amit mond, mert már évekkel ezelőtt elmondta mindig a maga bírálatát és ha meghallgatták volna, megfogadták volna a tanácsait, akkor nem lett volna most ekkora a bukásuk.
Schiffer nyal a fidesznek, mert cserébe szerepeltetik a fideszes médiákban. Köztévé, hírTV, ATV:ÖT, Nyílt sisak (=mi hazánk), stb. Sokáig úgy tűnt nekem, hogy Ő már nem akar aktívan beszállni a magyar politikába (egyszer kérdezték is őt, meg a Vonát és akkor csak utóbbi adott egyértelmű választ erre, később ebből lett a 2RK), viszont mostanra egyre jobban körvonalazódik Schifferrel kapcsolatban, hogy vannak politikai ambíciói. Szerintem nem a fideszben, hanem a mi hazánkban. Olyan szinten hajlik már a mi hazánk politikájának irányába, hogy az már félreérthetetlen.
Szerintem, ha Toro hatalomra vergődne valahogyan Magyarországon, Schiffernek minimum egy miniszteri poszt biztosan befigyelne, valamelyik tárca élén. Ezért van folyamatosan jelen a politikai közéletben, egy csomó médiafelületen. Ezért támadja folyamatosan MP-t, a Tiszát, MZP-t, stb mert félti a mi hazánkat, hogy kieshet a hatalomért, a kormányváltásért folytatott ellenzéki küzdelemből.
5#
shifi kárörvendő, bukott politikus. Ne osztogasson tanácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!