Ma csinálok egy "vegyes" pörköltet disznó comb, marha lábszár, és bab menyi idő alatt főnek meg? Mehet bele egyszerre vagy melyiknek kell a legtöbb idő?
én a körömpörköltbe a végén főzök 5-6 szelet csirkemellet, mert a női szakasz nem kultiválja a cupákos körmöt.
a szaftját pedig imádják, naná...:)))
erre nincs semmi kőbevésett szabály, hogy mit, mivel lehet.
semmi baj ha a marhát összefőzik a disznóval, a főzési időket figyelembe véve.
a darálthúst is árulják vegyesen.
Épp a napokban olvastam vegyes tokány receptet, először marhahús, párolni, zsírjára pirítani, aztán a sertés, párolni és azt is a zsírjára, majd bele a csirke. Jól hangzott.
Remélem Neked is jól sikerült:-))
Értem én, hogy benzin, de mi hajtja?
Egyetlen aggályom van a dologgal: hogy fog megpirulni, "pörkölődni" a félig főtt, már felöntött marhához adott sertéshús, ami ugye a pörköltfőzés alfája? Ok., hogy megpuhul, de ez csak főtt hús lesz. Ezenkívül a marhát és a sertést én elég eltérően fűszerezem.
Szóval szerintem nem ad hozzá pluszt a kétféle állat húsa, sőt.
De ez csak az én véleményem, emellett összefőzhető, nem fog felrobbanni.D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!