Kaptam 2 kg szarvas combot. Hogy csináljak pörköltet belőle? Mivel fűszerezzem?
Figyelt kérdés
2011. szept. 30. 20:20
2/8 anonim válasza:
mázlista. semmi dolgod nincs, feldobod ugyanúgy, mint a marhát, kevés borral. magától csinál mindent a szarvas.
4/8 anonim válasza:
Én is kevés borral szoktam főzni, meg dobok bele pár borókabogyót.
5/8 anonim válasza:
Vágd kockára a húst . Hagyma, fokhagyma, vörösbor, majoránna, egy pici kapor, egy kis tárkony,só, csíkokra vágott paprika, szeletelt paradicsom, meggy, alma, vagy szilva és egy kis olaj. A kockára vágott húst ezekbe bepácolod, 1 éjszakát állni hagyod utána pörköltnek megcsinálod. Isteni lesz!
7/8 anonim válasza:
Ne fűszerezd túl. Örülj, hogy ilyen különleges húsod van. Tedd fel zsirra, fűszerezd sóval borssal, jó házi piros paprikával, zöldpaprika, paradicsom - és élvezd a vad hús különleges zamatát.
8/8 A kérdező kommentje:
Kész a pörköltem.Ilyen jót már rég ettem.Igaz boróka bogyó,áfonya dzsem,babérlevél és 2008-as Bikavér is került bele.Szóval jót ettünk belőle.Köszönöm a segítséget mindenkinek.
2011. okt. 1. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!