Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tojás nélküli panír?

Tojás nélküli panír?

Figyelt kérdés

Semmi kaja nincs szinte itthon, csak egy fél cukkini, amit vacsizni tudnék, kipanírozva kisütve az nagyon fini:)

Panírt ha így csinálom:liszt+tej+búzakorpa ez így milyen?

Búzakorpát máskor is használtam már, bevált, a tejre lennék kíváncsi, hogy az jó-e a tojás helyett?

Köszönöm:)



2012. jún. 24. 18:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%

tojás azért kell hogy ráragadjon a panír,szerintem a tej nincs ilyen hatással,le fog esni a panír.

Nincs otthon krumplid? Mert akkor megcsinálhatnád kárpáti borzaskát csak hús helyett cukkiniból!

2012. jún. 24. 18:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 A kérdező kommentje:
van pár szem, dejó el is felejtettem, köszi, utána nézek a receptnek:)
2012. jún. 24. 18:51
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Egy darabbal próbáld meg, de félő, hogy a tej csak lemossa róla a lisztet.


De készíthetsz belőle: kevés zsíron (olajon) dinsztelj meg egy szálára vágott vöröshagymát (ha van), rakd bele a kockára vágott cukkinit, só, bors, pici víz, hogy födő alatt megpuhuljon. Majd süsd ismét zsírjára, egy sűrű szaftos kis kaja lesz belőle.

Vagy kockára vágott sültkrumplit készíthetsz mellé.

Ha az nincs, akkor főtt rizst, vagy főtt tésztát is adhatsz mellé.

2012. jún. 24. 18:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

egy tojást ki lehet váltani egy kanál tejföl+ egy kanál étolajjal. csinálj sűrű pal. tésztát, először lisztbe, majd ebbe a sűrű masszába mártsd, utána a forró zsiradékba. gyorsan fordítsd meg, hogy kapja össze mindkét oldalát.a cukkíni hamar puhul, szerintem, jó lesz

bundázva és még búzakorpával is.

2012. jún. 24. 19:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Húst szoktam úgy panírozni, hogy liszt, tej, zsemlemorzsa, vagy liszt, olaj, zsemlemorzsa.Szerintem, ha a cukkiniról leitatod a nedvességet, ugyan úgy megtapad rajta, mint a húson.
2012. jún. 24. 19:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek, hasznos volt az összes válasz nagyon:)

kezdő vagyok még a konyhában és ha kevés az alapanyag, még jobban megijedek néha, hogy mit is kellene készíteni:)

2012. jún. 24. 19:15
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha a lisztet a tejjel elkeverd, sűrű, a palacsintatésztánál sűrűbb masszává, utána búzakorpa, akkor jó lesz.
2012. jún. 24. 19:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
És a végén mi lett belőle, hogyan készítetted el?
2012. jún. 24. 20:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 A kérdező kommentje:

végülis kipróbáltam a tejjel a panírt..hát nem mondom hogy a legjobb volt, de ehető:) és sült krumplit csináltam mellé, amit már ezer éve nem ettem, igaz nem lett sok:)

maradt mégegy kis cukkini mindig, azt pedig holnap egy kis rizzsel megcsinálom szerintem úgy, ahogy a 3-as írta.

köszi még1x, ment a zöldkéz mindenkinek:)

2012. jún. 24. 22:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha legközelebb így jársz akkor majonézt is használhatsz a tojás helyett.Még régen olvastam valahol, és csirkemellen próbáltam, én is akkor amikor nem volt tojásom.Ehető, sőt ízre finom, de azért a panír állaga más...kissé törékeny.
2012. jún. 25. 06:28
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!