A halnak más íze van ha nincs bepanírozva hanem csak simám roston ki van sütve?
Figyelt kérdés
2012. jún. 17. 13:37
1/3 A kérdező kommentje:
*simán
2012. jún. 17. 13:37
2/3 anonim válasza:
Ugyanúgy, mint bármi más húsnak is. Más az íze, ha panírozod és úgy sütöd, vagy éppen panír nélkül.
Más az íze, ha előre fűszerezed, vagy sütés után.
Ez is csak ugyanolyan hús, mint bármelyik másik, csak ezt nem a legelőről, hanem a vízből kaptad.
3/3 anonim válasza:
Igen, más íze van. a panír nem engedi kiszáradni, finom omlós a halhús, de roston könnyen ki lehet szárítani.
és persze halfajtától is függ.pl keszeget, kárászt,nem rántunk, de roston ropogósra sütve finom.
konyhában ezt paprikáslisztbe forgatva, bő olajban szoktam kisütni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!