Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkecombot is lehet sütőben...

Csirkecombot is lehet sütőben bepanírozva sütni, vagyis rántani?

Figyelt kérdés
Olajban már nagyon sokszor sütöttem, de most így akarom kipróbálni. Átsül anélkül, hogy megégne a zsemlemorzsa rajta?Jól gondolom, hogy le kell takarni alufóliával?
2010. febr. 26. 08:34
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Hogy fog az kinézni? Úgy fő meg a fólia alatt.Felesleges panírozni.
2010. febr. 26. 08:44
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen,mint a szelethúsokat! Sütőpapírra önts kevés olajat,kb.1-2dl ,attól függ mekkora a tepsi ,forgasd bele a panírozott csirkét,180C-on süsd egyik oldalát kb.20percig ,a másikat is így,bár a csirkét én többször megforgatom,de hidd el jó lesz,én így rántom a húsokat kb.1.5 éve!!!Nem ég oda ha figyelsz rá!
2010. febr. 26. 08:52
 3/10 anonim ***** válasza:
8:52-es vagyok. Alufólia nem kell!!!
2010. febr. 26. 08:53
 4/10 anonim ***** válasza:
Dehát, mi a jó ebben? Valószínüleg tovább tart, nem? Vagy olaj nélkül gondoltad?
2010. febr. 26. 08:56
 5/10 anonim ***** válasza:
Lehet hogy tovább tart,de az olaj ára nem kevés és itt töredékét lehet többször is felhasználni és finom puha ahús és nem tocsog az olajtól.SPÓROLÁS a lényege.:)
2010. febr. 26. 09:01
 6/10 anonim ***** válasza:

Lehet sütőben rántott húst sütni, mi így is szeretjük:

Befűszerezed a húsokat, majd bekened majonézzel és zsemlemorzsába forgatod. Vékonyan kiolajozott tepsiben megsütöd. Egyszer meg kell fordítani. Nem kell letakarni. Forró sütőben kb. 40-45 percig sül, de próbáld eltalálni a hőfokot, ne égjen meg...

A receptet a Globus majonéz reklámfüzetéből vettem, nagyon finom omlós lesz a csirkehús, a panír meg ropogós.

Egészségesebb is.

2010. febr. 26. 09:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Egyszerre egy tepsire valót meg lehet sütni, nem kell mellette toporogni, nem lesz olajszagú a lakás.Alufólia nem kell!
2010. febr. 26. 09:35
 8/10 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a hasznos válaszokat!

Igen az lenne a lényeg, hogy ne tocsogjon az olajban, a símán sült csirkecombot pedig nem szeretjük.

2010. febr. 26. 09:40
 9/10 A kérdező kommentje:

Ja igen , a spórolás sem utolsó szempont - pénz és idő!

Még egyszer köszönöm mindenkinek!

2010. febr. 26. 10:12
 10/10 anonim válasza:

Kedves 09:03-as válaszoló!

Megtalálható a recepted a neten vhol esetleg?

Nagyon tetszik...:)

2010. febr. 26. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!