Csirkecombot is lehet sütőben bepanírozva sütni, vagyis rántani?
Lehet sütőben rántott húst sütni, mi így is szeretjük:
Befűszerezed a húsokat, majd bekened majonézzel és zsemlemorzsába forgatod. Vékonyan kiolajozott tepsiben megsütöd. Egyszer meg kell fordítani. Nem kell letakarni. Forró sütőben kb. 40-45 percig sül, de próbáld eltalálni a hőfokot, ne égjen meg...
A receptet a Globus majonéz reklámfüzetéből vettem, nagyon finom omlós lesz a csirkehús, a panír meg ropogós.
Egészségesebb is.
Nagyon szépen köszönöm a hasznos válaszokat!
Igen az lenne a lényeg, hogy ne tocsogjon az olajban, a símán sült csirkecombot pedig nem szeretjük.
Ja igen , a spórolás sem utolsó szempont - pénz és idő!
Még egyszer köszönöm mindenkinek!
Kedves 09:03-as válaszoló!
Megtalálható a recepted a neten vhol esetleg?
Nagyon tetszik...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!