Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rántott halnak való hal húst...

Rántott halnak való hal húst van értelme fokhagymás tejbe áztatni? Ponty szelet van itthon .

Figyelt kérdés
2012. jún. 15. 13:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Én csak a tonhalat szoktam fokhagymás tejben áztatni, hogy elvegye az erős szagát. A pontyot nem kell, de ha akarod, beáztathatod.
2012. jún. 15. 14:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
én is rántott halat csináltam pangasiust,de beáztattam előtte. Mindhiába így is megmaradt az az erős hal íze sajnos,többet nem veszek ilyen halat.
2012. jún. 15. 14:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

A pontyot be ne áztasd. egyik legfinomabb hal, ne vedd el a természetes ízét semmivel.

csak sózd be, és úgy panírozd.

2012. jún. 15. 19:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 doboszoli ***** válasza:
Én nem áztatnám, de ha Neked így tetszik, nem szentségtörés.
2012. jún. 17. 18:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!