Van értelme, ha itthon rendszeresen gyúrok hasra?
Úgy szoktam hogy először mindig nyomok rendes fekvőt kb 50-60-at, és utána különböző helyzetekben haspréseket, hogy a hasizom minden pontját eddzem. Ezekből 100-150 között csinálok. És napi 5 kört csinálok általában ezekből, minden kör között rendes fekvőből kb 50-60-at.
Ennek így van értelme? Mindenki azt mondja, hogy baromság mert úgyse lehet magadtól fogyni, csak gépektől, meg, hogy nagyon kemény munka stb.. hatástalan meg ilyenek. Szerintetek ezáltal fejlődhet látványosat a hasizmom? Nem vagyok végül is kövér vagy ilyesmi. Átlagos alkatom van, de szeretném, ha nem csak feszítéssel lenne kockás a hasam, ha értitek mire gondolok.
Ha kinézetre gyúrsz, akkor állítólag inkább fogyókúra kell, mert a hasizom ott van, hiába erősíted, ha eltakarja a zsír. Ezt hallottam.
De ha csak erősebb hasat akarsz, akkor szerintem jó :)
Értem.
És fogyókúra mellett a futás vagy az úszás nem segít hozzá, hogy a zsírt leadjam?
Mondjuk erre meg hallottam egy olyat, hogy a futástól meg az izmot adja le az ember. Ebből mi az igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!