Miért lett kőkemény a rántott húsomon a panír?
Figyelt kérdés
Nem volt forró még az olaj, amikor beletettem, talán azért? Vagy túl sokáig sütöttem?2012. aug. 16. 22:24
1/3 anonim válasza:
Megszívta magát olajjal és ráadásul túl sokáig is süthetted, legközelebb várd meg még serceg.
2/3 anonim válasza:
egy tipp: tegyél a felvert tojásba egy kanál tejfölt, és jól keverd ki.
Mindig puha, paplanos a panír.és valóban forró legyen az olaj, ha már összekapta, és megfordítod, akkor lehet egy kicsit mérsékelni, de ne szottyogjon takaréklángon, hanem süljön egyenletesen.Újabb adagnál megint erős láng, és a többi ugyanúgy, mint írtam.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2012. aug. 17. 23:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!