Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lett kőkemény a rántott...

Miért lett kőkemény a rántott húsomon a panír?

Figyelt kérdés
Nem volt forró még az olaj, amikor beletettem, talán azért? Vagy túl sokáig sütöttem?
2012. aug. 16. 22:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Megszívta magát olajjal és ráadásul túl sokáig is süthetted, legközelebb várd meg még serceg.
2012. aug. 16. 22:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
80%

egy tipp: tegyél a felvert tojásba egy kanál tejfölt, és jól keverd ki.

Mindig puha, paplanos a panír.és valóban forró legyen az olaj, ha már összekapta, és megfordítod, akkor lehet egy kicsit mérsékelni, de ne szottyogjon takaréklángon, hanem süljön egyenletesen.Újabb adagnál megint erős láng, és a többi ugyanúgy, mint írtam.

2012. aug. 17. 05:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2012. aug. 17. 23:07

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!