Ha megfőztem a húst húslevesként, kiszedtem, "lecsepeg, és kihűl". Be lehet forgatni rántott csirkeként, vagy nem áll meg rajta a panír? =)
Figyelt kérdés
2010. szept. 3. 17:37
1/5 anonim válasza:
persze! anyum igy így csinálja és isteni finom!!
2/5 anonim válasza:
Bepanírozhatod,de a megfőzött csirke,főleg,ha bolti ,nem lesz jó ízű.
3/5 A kérdező kommentje:
Nagyim féle tyúk volt inkább. :D [ többéves ]
Egyébként a rántott csirkét sosem szoktam sem én, sem Anyukám megfőzni, mert az összes jó ízét kifőzi az ember a húsból., csak nem akarom betenni a sütőbe sülni, mert úgy csak kiszárad. :S
2010. szept. 3. 18:49
4/5 anonim válasza:
A megfőtt Tyúkot besózod/legalább fél órát állni hagyod/ és bő zsírban serpenyőben pirosra sütöd/kb.10 percig/.Nálunk nagy kedvenc leves után,de vigyázz mert spriccel,félig-meddig le kell takarni.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a praktikákat. :D
Bepaníroztam, és kisütöttem... úgy is szép piros lett. :P:D
(( el is fogyott. ))
2010. szept. 4. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!