Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kezdő vagyok! Receptek, ötletek?

Kezdő vagyok! Receptek, ötletek?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok. Szeretnék megtanulni FŐZNI. Lehetőleg olcsó és húsmentes legyen. Szeretem a húst nem arról van szö csak úgymond félek tőle xD Félek hogy nem sül át vagy túl száraz lesz :)

Amiket már csináltam: krumplipüré, hajában főtt krumpli, főtt rizs, tejszínes-gombás tészta, répapüré, brokkolipüré, melegszendvics, pizza ( bolti tésztalapból ), mindenféle tészta ( tejfölös, sajtos, mákos, diós ), tükörtojás, főtt tojás, tojásrántotta, omlett, bugyantott tojás, saláták (svéd gomba, görög) , palacsinta, amerikai palacsinta, gofri.

Hát kb. ennyi :)

Mit gondoltok mivel folytassam ?

2014. febr. 10. 17:02
 1/10 anonim ***** válasza:
79%

palacsinta

töltött gomba fejek

2014. febr. 10. 17:08
 2/10 A kérdező kommentje:
Első: Köszi :)
2014. febr. 10. 17:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Rakott krumpli
2014. febr. 10. 17:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Spenótpürés-tejszínes-tojásos spagetti, összekeverve jénaiba tenni, bőven megszórni reszeltsajttal és átsütni.
2014. febr. 10. 17:53
 5/10 anonim válasza:
Milánói makaróni
2014. febr. 10. 18:37
 6/10 anonim ***** válasza:

[link]

jobb oldalon egy csomó recept.

[link]

[link]

itt a bal oldalon a receptek.

[link]

[link]

2014. febr. 10. 18:48
 7/10 anonim ***** válasza:
A hústól nem kell félni. Általában minden húsnak megvan a sütési főzési ideje. Főzéshez sütéshez hogy jó legyen meg kell adni a legjobb hozzávalókat és az elkészítési időt. ezt nem lehet ripsz-ropsz. A csirkehús és a többi pl pulyka szárnyas(kivéve kacsa-liba) fél óra egy óra sütés főzés. A disznó 1 óra. A marha a legtöbb az 2-2 és fél óra. Sok ételnek hasonló az alapja, és egy készételből kis ráfordítással más jellegű étel készíthető. Folytasd levesekkel. Egyszerű és finom levesei vannak a magyar gasztronómiának. Sok sikert. Ha szeretnéd privát írok pár jó ötletet, és praktikát.
2014. febr. 10. 19:10
 8/10 anonim ***** válasza:
csináj pörköltöt azt nem lehet elrontani.
2014. febr. 10. 19:13
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok jó választ :) Mentek a zöld pacsik :) A rakott krumpli mindjárt kész :)
2014. febr. 11. 17:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Krémlevest is konnyu csinálni. Vagy a spagetti carbonara módra,szerintem a legegyszerubb spagetti recept.
2014. febr. 12. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!