Az egész borsot a húslevesből hogy szeditek ki? Gondoltam, hogy beleteszem valami tasakba, amilyenben a tea is van, de olyat hol tudok venni?
Figyelt kérdés
2013. dec. 17. 10:33
11/13 anonim válasza:
Már látom beindult a lepontozó brigád:(
12/13 anonim válasza:
Ismét "dolgoznak" napokk óta, kb. egy röpke hete újból látogatják az oldalt, és a pontok úgy zuhannak lefelé, mint nyáron a döglött legyek a chemotoxtól. Nemcsak a tied, másoké is.
Valamelyik reggel pl. a topplistán (bár tudom, hogy előző nap is jónéhány kérdésre válaszoltam, és értékeltem is mások válaszait, a pontszámaim az előző napi értékeket mutatták, mintha fent sem lettem volna az oldalon. Másé pedig, aki kb. közel egy hónapig már nem járt itt, a fasorban sem volt, cca egy hét alatt visszakerült "az elit" helyre!! :)))
13/13 anonim válasza:
Én utálom az egészborsot,ráharapni meg aztán mégrosszabb :D Miért nem használsz őrölt borsot ? Ha a boltban kaphatót nem szereted (zacsisat ) ,akkor lehet kapni olyat,amiben egész szemek vannak,és te tudod őrölni frissen . Ez kapható Tescoban,Aldiban,sztem mindenhol szinte .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!