Az egész borsot a húslevesből hogy szeditek ki? Gondoltam, hogy beleteszem valami tasakba, amilyenben a tea is van, de olyat hol tudok venni?
Figyelt kérdés
2013. dec. 17. 10:33
1/13 anonim válasza:
Nem kell kiszedni. Szépen kifő az ereje, akár rá is lehet harapni majd, nem lesz túl erős. (Én konkrétan elrágcsálom, épp csak kicsit csípős, ha már kifőtt.)
2/13 anonim válasza:
A levesszűrőn minden fennakad :)Amúgy, aki nem szűri a levest, de szereti befűszerezni általában teatojást használ.Már modernebbeket is lehet kapni, amibe bele lehet pakolni a kívánt fűszereket.
3/13 anonim válasza:
Ha semmiképpen nem akarod benne hagyni, akkor a lábas aljáról ki tudod halászni. Ha valami tasakon gondolkodsz, akkor a fém teafőző "tojás" lehet a megoldás, bár szerintem tök felesleges vacakolni vele. :)
4/13 anonim válasza:
Háztartási boltban lehet venni teatojást. (Nem papírfiletr, hanem fémből van.) Én le szoktam szűrni a levest, és a szűrőből tányérra teszem a húst, zöldséget, akkor ki lehet vállogatni.
5/13 anonim válasza:
Ha kiszeded belőle a husit, zöldséget, és óvatosan áttöltöd a levest egy másik fazékba, akkor az alján ott marad mindaz a sok ruskó, szemes bors, zöldség-reszli stb. amitől nem lesz elég tiszta-levesed, amikor a tányérba szeded. Egyszerűbb, ha veszel leves-szűrőt, és akkor már az felfogja.
6/13 anonim válasza:
4. vagyok.
Mire beírtam a válaszom, más már korábban elküldte. Bocsi, nem ismételni akartam.
7/13 anonim válasza:
Fűszertojást célszerű használni. Ilyen: [link]
Nem csak a bors, hanem bármilyen nagyobb fűszer mehet bele, nálunk pl. a petrezselyem, lestyán is, mert senki nem szereti. Így meg csak ráakasztjuk a fazék oldalára, a végén meg kiemeljük.
8/13 anonim válasza:
Háztartási boltban lehet venni teatojást. De én nem használom hozzá, mert mindig leszűröm a húslevest, hogy a kis zöldségdarabkák ne úszkáljanak benne, így szebb.
Kiszedem külön tányérra a hús, külön tányérra a zöldség nagyját, utána a levest átszűröm és a maradék zöldséget, húst szétválogatom, úgy tálalom.
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!!! :)
2013. dec. 17. 10:57
10/13 anonim válasza:
Mi a baj a válaszommal kedves lepontozó? Én írtam először a levesszűrőt és a teatojást is, mindenki más utánam. De csak én voltam unszimpatikus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!