Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyik ételt, sütit készíted...

Melyik ételt, sütit készíted el legtöbbször egész évben?

Figyelt kérdés
2013. dec. 1. 14:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Étel: szerintem a rántotta.

Süti: hát azt nem nagyon szoktam csinálni. Párom szakács, ez inkább az ő reszortja.

2013. dec. 1. 14:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Ételnek szerintem a pörköltet.

Édességnek... azt ritkábban csinálunk de talán idén a bögrés sütik voltak a legtöbbször.

2013. dec. 1. 14:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Tojásos lecsó (nyáron iszonyúan sokszor volt, de mostanában is előfordult és télen is fogok sütni :)), de azért a hagymás rántotta és a tükörtojás is ott van, csak éppen azt nem ebédre csinálom. A zöldségfasírt nagyon gyakori még, valamint a nyers zöldségek szójaszósszal és őrölt lenmaggal. Ez utóbbi érdekes módon rendes étel rangban van nálam, bár csak könnyű reggeli szinten.

Sütit ritkán sütök, de édességből magasan vezet a csokiszósz/csokikrém. Akár heti 5-ször is van nálunk. Most meguntam és ma csináltam 70 dekát, hogy ne fogyjon el azonnal vagy 1-2 nap alatt... A paleocsintatészta alapú, nyers almatöltelékes süti is gyakori (igazából almás palacsinta, csak sütikocka alakban), valamint a nyers mákos "pite", aminek nincs tésztája, csak aszalt gyümölcslapra van téve, tekerve vagy ami épp jön.

2013. dec. 1. 21:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Étel: pörkölt, bolognai, gulyás.

Süti: pogácsa, reszelt almás, (palacsinta)

2013. dec. 1. 22:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Csirkés ételeket

Csokis süteményeket

2013. dec. 2. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!