Az egész csirkét, hogy jobb sütni, ha egyben hagyom vagy ha mellénél félbe vágom és kiteritem? Ízben és állagban van valami különbség?
Figyelt kérdés
2013. nov. 14. 13:00
1/6 anonim válasza:
Ízlés kérdése. Egészben mutatósabb, de én elvágva jobban szeretem, mert akkor a belső oldalát is meg tudom pirítani.
2/6 anonim válasza:
hagyd egyben.viszont belül is fűszerezd meg.én úgy szoktam hogy sülthúsfűszer és beledugok 2 hagymát félbevágva.isteni íze lesz
3/6 anonim válasza:
Ha egyben sütöd, tovább tart és kevésbé fűszerezhető.
4/6 anonim válasza:
Én egészben szoktam sütni és a hasába teszek fűszereket. Pl. fokhagymát, rozmaringot, citromot.
5/6 anonim válasza:
Véleményem szerint, ha másként daraboljuk, más az íze is. De akár így, akár úgy, mindig nagyon finom tud lenni!
6/6 anonim válasza:
Szerintem félbevágva jobb.Jól megpirul.Mi tölteni is így szoktuk,kettévágjuk és úgy megy bele a töltelék.Jó ropogósra pirul a teteje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!