Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sajt készítéskor mi van ha...

Sajt készítéskor mi van ha bolti tejet használok?

Figyelt kérdés

2013. okt. 19. 04:41
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem ezt még nem merte kipróbálni senki.
2013. okt. 19. 06:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha 3,5%-os, nem hőkezelt, nem tartós tejet használsz, akkor sikerülhet. A tartósított tejek nem jók.
2013. okt. 19. 07:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
en nem probalnam meg..
2013. okt. 19. 08:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor bizony te nem sajtot fgosz készíteni...
2013. okt. 19. 09:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!