Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van egy rakat tojásfehérjém...

Van egy rakat tojásfehérjém és egy 22 cm-es tortaformám. Hogy szép magas legyen a piskóta, amit sütök belőlük, hány tojásfehérjével kell elkészítenem? (csak tojásfehérjét használok fel)

Figyelt kérdés

A tortaformáról magasság, és egyéb adatok itt:

[link]

2013. jan. 2. 10:35
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

nem szoptad be :) ...de amit sütni szeretnél az nem piskóta lesz hanem angyalok eledele.Ez a becsületes neve.Én sem csináltam még sosem, de mióta ezt a receptet megtaláltam azóta tervben van.Szerintem ez az adag pont jó lenne a te formádba.Ha ez alapján próbálod ki akkor légyszíves jelezz már vissza milyen lett! :) BÚÉK

[link]

2013. jan. 2. 12:17
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod. Én a szakácskönyvekben (van egy pár itthon) Fehér piskóta néven találtam meg, de mindegyik más adaggal írja, valamelyik csak 1 tojásfehérjével, és az adagokat aszerint kell alakítani, hogy mennyi van, és úgy lehet tölteni a kisült tésztát, mintha tortát készítene az ember. Ezért gondoltam tortaformában megsütni, csak tudni szeretném hogy lehet szép nagyra csinálni, mert akkor két réteg krémet is rakhatnék bele.

A receptet köszi, nagyon jól néz ki. Majd egyszer ilyet is csinálok, mert felkeltette az érdeklődésem, de mivel egy icike picike tepsiben csináltam már fehér piskótát 3 tojásfehérjéből, és nagyon ízlett egy barátomnak, ezért akarok most újra ilyet csinálni, ha hétvégére átjön. De ahogy lesz újra tojásfehérjém, ami kimaradt, biztos megcsinálom ezt is, mert tényleg nagyon jól néz ki.

2013. jan. 2. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!