Vajkaramell készítéskor hogy csináljam, hogy ne ugorjon össze a karamell?
Figyelt kérdés
beleöntöm a tejszínt és aztán a vajat, de totál összeugrik a cukor egy nagy darab tömb lesz belőle, és aztán nem olvad el, hiába forralom.
Talán meleg tejszínt kéne beleöntenem?
2012. nov. 30. 19:07
1/2 anonim válasza:
Miután beleöntötted a tejszint, kevergetve melegisd addig, amig felolvad a karamell benne, és csak utána tedd bele a vajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!