Nagy különbség ha tejszín helyett sima tejet használok?
Figyelt kérdés
Tejszínes csirkeraguról lenne szó, és a főzőtejszín amit venni szoktam, amúgy is híg és nagyon lehetne érezni a különbséget?
De most olvastam egy pár helyen hogy van aki főzőtejszín helyett habtejszínt használ ételeibe...
2013. jún. 25. 15:46
1/6 A kérdező kommentje:
Igazából drágállom a főzőtejszínt ezért szeretném valami olcsóbban helyettesíteni.
2013. jún. 25. 15:51
3/6 anonim válasza:
Tejjel nem jó, én Lidl-ben szoktam venni a kis kék dobozos tejszint, az csak 149 Ft, mindig ezt használom főzőtejszin helyett a ragukhoz, levesekhez.
4/6 anonim válasza:
A lidl-ben van főzőtejszín is ami olcsó és jó. PILOS
5/6 anonim válasza:
Igen, van, de én nem szeretem a főzőtejszint, érdekes módon jobban ízlik a sima tejszinnel készült étel.
6/6 anonim válasza:
a habtejszin is jó természetesen, de még drágább a főzőtejszínnél. ha tejjel akarod kiváltani, akkor egy nagyon vékony lisztes-tejes habarást csinálj, de sajnos nem lesz olyan selymes állagú a ragu, mint akármelyik tejszínnel.viszont, ha vajon készíted az egészet, akkor egy
kellemes alapízt kaphat. bár, ha belegondolunk így már megintcsak nem olcsóbb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!