Mi a különbség főző tejszín és sima tejszín között?
Figyelt kérdés
Mindkettőt lehet habbá verni? Főzni lehet mindkettővel?2009. dec. 10. 15:56
1/3 anonim válasza:
A főző tejszín nem olyan zsíros (10-20%), szerintem azt nem lehet kemény habbá verni. Én az utóbbi időben főzőtejszínről átszoktam a (természetesen cukrozatlan)habtejszínre, mert kb. ugyan annyiba kerül, viszont mivel 30%-os, jóvel teltebb íze lesz tőle az ételeknek.
2/3 anonim válasza:
Főzőtejszínt nem tudod habbá verni. Ez csak sűrítéshez jó, pl. gyümölcsleves, vagy tejszínes, kukoricás, pulykához stb...
3/3 anonim válasza:
Habtejszín sztem sokkal jobb finomabb és olcsóbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!