Mi a különbség a finom- és a rétes liszt között?
Jajj, válaszolók, sütöttetek ti már egyáltalán életetekben?
Kérdező: ha rétesliszt kell valamihez, akkor ne használj finomlisztet! És ha finomliszt kell, ne használj réteslisztet!
Eléggé eltérőek a tulajdonságaik, nem csak annyi, mintha mondjuk félfogós liszt helyett sima finomlisztet használsz.
én mindenhez csak finomlisztet használok. egyszer hozott véletlenül a férjem 2 kiló réteslisztet és akkor éppen más nem volt otthon.
nokedlit csináltam, ami katasztrófális lett.pedig nem vagyok kezdő, de ez sehogy sem akart összeállni, csúszott szanaszét, hát a végeredményen is meglátszott...
aztán vettem mellé finomlisztet, és keverve, valahogy elfogyott.
és a sütéssel is úgy vagyok, ha rábukkanok egy receptre, ami tetszik és réteslisztet ír, gond nélkül megsütöm finomliszttel is.
még soha nem volt gond belőle:))
"sütöttem, leszartam mi kell bele és finom lett, biztos egy ki.aszott zseni vagyok..."
... Vagy inkább egy igénytelen balfsz, akinek minden jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!