Palacsintához jó, ha kenyérlisztet használok? Nincs itthon más, és a kicsi miatt nem tudok elmenni boltba.
Figyelt kérdés
2013. júl. 8. 15:20
2/3 anonim válasza:
A kenyérliszt több héjt tartalmaz, sötétebb színű, nehezebb liszt, én csináltam már tönköly lisztből is, meg durumból is, de nem volt az igazi, bár megettük. Csak frissen jó és elég nehéz sütni, mert hamar szétesik, és csak frissen jó, ha kihűlt már elég vacak íze van.
3/3 anonim válasza:
Almás, kelt palacsinta lehet, hogy finom lenne belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!