Mák nélkül mit tudok belőle csinálni? Mákos gubát szerettem volna, de nem találok itthon mákot. Elmenni nem tudok venni, mert a két kicsi alszik. Felvágtam már a kiflit, szerencsére tovább még nem jutottam a folyamatban.
én máktalan gubát szoktam csinálni.
finom, és laktató :D
simán ráöntöd a vaníliás forró tejet, és kész.
mák nélkül is finom, és kevesebb benne a szénhidrát.
a kicsiknek is ízleni fog sztem.
szia! én is a máglyarakást tudnám ajánlani, de , ha esetleg nincs otthon annyi almád, akkor csak a vaniliás
tojássárgás tejjel öntsd le a kifliket.ha megszívták magukat tedd egy kivajazott jénaiba. a tojások fehérjéből csinálj kemény habot és kend a kiflikre.
a hab pirulásáis kell csak sütni. esetleg egy kis kakaóval is megszórhatod.
a gyerekeknek biztosan ízlene.
üdv.
1443! köszi a tippet, fel is pontoztalak, annyira bejön a recept, h sztem estére megcsinálom a kis uramnak :D
de ha nincs jénaim, akkor mibe süssem????
tortaforma is jó? vagy mi legyen?
van egy cuki szív alakú formám, sima fémből van, abban is jól sikerülne?
kedves tegnapi utolsó! ne haragudj, hogy nem válaszoltam, de fél négy után már hazamentem.
amúgy bármilyen kis tepsiben, tortaformában is elkészítheted a hamis máglyarakást. a kemény tojáshabba
lehet keverni két kanál baracklekvárt, attól is nagyon finom.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!