Baj ha főzéskor tejföl helyett kefirt használok?
Figyelt kérdés
Most az van itthon, gomba pörkölt lenne2013. jan. 29. 17:08
1/6 anonim válasza:
Én ha van itthon natúr joghurt, vagy kefír azzal helyettesítem. Annyi, hogy a kefír kicsit savanykásabb, de baj nem lesz belőle.
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, mert hallottam, hogy azzal lehet helyettesíteni, de gondoltam azért megkérdezem. köszönöm szépen :)
2013. jan. 29. 18:38
3/6 anonim válasza:
2 kanál liszttel, habverővel keverd simára, tökéletes tejfölpótló lesz belőle. vegyél ki keveset a pörkölszaftból és azzal is keverd át. hőkiegynlítés után bátran teheted a gombapörköltbe.egy-két percig főzd gyengén össze.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek !
Nagyon finom lett !!!!!! csak egy kis tésztát még gyorsan főzök mellé és kész is. :)
2013. jan. 29. 19:03
5/6 anonim válasza:
Én a rakott dolgokhoz (krumpli,karfiol,kel) a tejfölt kefirrel vagy joghurttal elkeverve szoktam használni,jobban közé folyik.Önmagábanis biztosan megfelel, jó lesz.
6/6 anonim válasza:
látom, hogy régi kérdés, de én is ilyesmit írtam ki most, és ott meg mindenki azt írja, hogy ne használjam tejföl helyett, mert teljesen más az íze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!