Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Amit már nem használok azt...

Amit már nem használok azt dobjam ki vagy mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van 2 szekrény ruhám, sok füzetem meg ilyen apró dolgaim van köztük olyan amit nem használok. Másoknak meg alig van valamijük azt szeretném ha nekem se lenne sok. De kidobni nem tudom megéri-e vagy elviszem esetleg valamelyik szervezethez. 20/L
2012. júl. 28. 10:19
 1/2 anonim válasza:

Áruházaknál szokott lenni ilyen ruhakonténer, vagy leadhatod szervezeteknél.

A füzetek üresek, vagy teleírtad?

A papírt is letudod adni, hogy újra hasznosítsák.

Van amit el is adhatsz pl. vaterán, pl ruhát, könyvet, de az ilyen pici dolgokat elajándékozhatod, vagy azt is beadhatod valahova.

Nincsen unokahugod, vagy kisebb testvéred, rokon, ismerős,barát, aki örülne a ruháknak?

2012. júl. 28. 11:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Falun élünk, de itt is évente kétszer szervezünk piacot ahol a feleslegessé vált holmit el lehet cserélni, vagy eladni. A barátokat ismerősöket is érdemes megkérdezni, hogy nem haragudnának e meg ha adnál egy zsák holmit, ami tetszik használják ami nem kell nekik adják tovább vagy dobják ki. Mi ezt szoktuk csinálni, mi is sok ruhát miegyebet kapunk, én megköszönöm aztán szelektálom amit tudok használok belőle, a többit továbbadom.
2012. júl. 28. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!