Aki otthon süt kenyeret : Milyen lisztet tesztek bele?
Figyelt kérdés
És hol veszitek ? Mennyiért ?2013. okt. 15. 16:06
11/11 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Én sima BL-55-öt használok, kb. 2/3-3/4 arányban, és vagy rozslisztet vagy graham lisztet keverek hozzá, szoktam napraforgó magot is beletenni, néha kukoricalisztet, mikor hogy.
De én csak a dagasztást csinálom géppel, a kelesztést és a sütést kézzel.
Fonott kalácsot is BL-55-ből, néha rétestliszttel keverve.
Olvastam, hogy a BL-80 "hivatalosan" a kenyérliszt, de nekem nem lett tőle finomabb, csak drágább, így nem álltam át rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!