Aki otthon süt kenyeret : Milyen lisztet tesztek bele?
Figyelt kérdés
És hol veszitek ? Mennyiért ?2013. okt. 15. 16:06
1/11 anonim válasza:
Eddig Nagymama lisztet vettem az vált be legjobban a fehér kenyérhez, 300 Ft körül volt az ára, de sajna mostanában nem kapok a Sparban, itt fehér tönköly lisztet vettem, ez is elég drága 445 most a Lidl-ben.
Ezen kívül szoktam venni teljeskiörlűsű lisztet és teljeskiörlésű tönkölybúza lisztet, ezeket keverve használom, jó sok maggal megszórva. Ezek még drágábbak, de finom kenyér és pésütik lesznek belőle.
2/11 A kérdező kommentje:
Én is Nagymamából csináltam most :) (Illetve még kevertem hozzá kis rozslisztet ) Finom is lett . De gondolom akkor ezalatti ár nem igazán van,amiből finomat lehet csinálni.... :/ Teljes kiőrlésűm nekem is van itthon. Ha abból csinálom,mennyivel lesz másabb íze a kenyérnek ?
2013. okt. 15. 16:13
3/11 anonim válasza:
Tömörebb és más íze van, mint a fehérnek, de egészséges, mostanában nem kenyérnek csinálom, hanem lapos kis kockákra vágom, (mint egy neégyszög alakú zsemle), lekenem tojással és megszórom jó sok tökmaggal, napraforgó maggal, lenmagga, vagy szezámmaggal, íny nagyon finom és 3 napig is ehető.
4/11 anonim válasza:
Hol vetted a Nagymama lisztet? én már 1 hónapja nem találok a boltban.
5/11 anonim válasza:
Teljes kiörlésűhöz is lehet tenni egy kevés fehér lisztet, akkor jobb az állaga.
6/11 A kérdező kommentje:
Nagy Tescoban vettem :) Mivel az van a közelben odajárunk mindig szinte :)
2013. okt. 15. 16:24
7/11 anonim válasza:
Köszi, akkor majd ott megnézem.
8/11 anonim válasza:
Félfogós búzalisztből sütöm., és teszek hozzá 1-2 főtt krumplit. Ez sem egészségtelenebb, mint a korpás liszt. Csak az utóbbi divatosabb.
9/11 dawyd.scream válasza:
Én mikor otthon sütöttem akkor sima búza liszt. Abból is ugyanolyan volt mint a drágább fajtából. Annyi hogy amit a kenyérsütőhöz adtak recepteket, nem épp a legjobbak. De neten találsz bőven receptet :)
10/11 A kérdező kommentje:
Receptem van ,szerintem a legjobb,és legegyszerűbb :D Dagasztás nélküli . Csak a minőség / érték miatt kérdezem a lisztet :)
2013. okt. 15. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!