Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan tároljam az otthon...

Hogyan tároljam az otthon sütött kenyeret, hogy ne száradjon ki?

Figyelt kérdés
Konyharuhába csavartam, majd neilon zacskóba tettem, de nagyon hamar megszáradt a vágott felülete.
2009. jan. 30. 19:39
 1/6 anonim ***** válasza:
79%

Sehogy. Azért sütöd otthon, hogy mindig friss legyen.

Ha mindenáron el akarod tenni, akkor a friss kenyeret FELEZD meg, és úgy szeleteld: mindig a nagyobb feléből. Aztán csukd össze őket, egymással szemben egy konyharuhában.

2009. jan. 30. 19:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Azért sütöm otthon a kenyeret, hogy tudjam mit eszünk. És nem kimondottan tárolni akarom, csak addig még el nem fogy. Ketten vagyunk + egy másfél éves, úgyhogy nem eszünk naponta kilónyi kenyereket. De azért köszönöm a választ.
2009. jan. 30. 21:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen gondom nekem is volt, mert ezzel a megoldással már másnapra kiszáradt nekem is. Én úgy oldottam meg, hogy papírtörlőbe tekertem a kenyeret (abba vastagabb fajtába), és vettem ilyen vékony pipere zacskónak árult valamit, és úgy törlővel együtt beletettem. Ez magába szívja a nedvességet.
2009. jan. 30. 21:57
 4/6 anonim válasza:
100%
Szeletelve tedd a mélyhűtőbe! Ha szükség van rá kiveszed 2 perc a mikróban és olyan mintha most sütötted volna.
2009. febr. 8. 08:11
 5/6 anonim válasza:
62%
edd meg mind!
2009. okt. 6. 15:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Vagy fagyasztva,vagy egy vászonzacskóban tárolom.
2009. okt. 9. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!