Akik csavarjak a hajukat otthon, hogy oldjak meg, h gyorsabban szaradjon, vagy egesz nap csavarokkal a fejukon rohangalnak? Van valami trukkod ami megkonnyiti a szaradast?
Figyelt kérdés
2009. okt. 28. 15:18
1/3 anonim válasza:
Én pl a főzős csavarókat használom nekem az jött be a legjobban. Ahoz pedig száraz haj kell. A kukacos csavarót pedig picit megszárított hajjal használtam. Bár azzal egész éjszaka aludtam.
2/3 anonim válasza:
bocsi az off-ért, de milyen az a főzős csavaró?
énis a simát használom, én mindig rászárítók szárítóval a hajamra, h legalább kívül megszaáradjon, aztán egy félnapig csavarokkal kell méászkálnom h belül is megszáradjon.
3/3 anonim válasza:
Amúgy vannak hordozható búrák, kb 3-8ezer ftért tudsz venni. elég hülyén nézel ki benne, de otthon ki látja? Míg megszárad (kb fél óra), addig csinálsz valami olyan munkát, amelyiknél nem kell mászkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!