Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miből csináljátok a rántott...

Miből csináljátok a rántott csirkéhez a panírt?

Figyelt kérdés

Milyen finom "bundákat" ismertek hozzá? Amit én keresek az egy nagyon puha (szinte párnás) panír, kívülről szép barnára sül, de belül fehér (gondolom a liszt miatt). Nagyon régen ettem már olyat, úgy hogy nem tudom miből készülhetett. --> Ha valaki szintén evett / csinált már ilyet az megírhatná hogy ez milyen panír lehet :D

Ti miből állítjátok össze a tiéteket?


2013. okt. 5. 11:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Hmmm...

Én a sima liszt-tojás-zsemlemorzsa kombót használom, de én ropogósan szeretem. Van még egy pár variációm. Úgy is finom, ha készítesz egy sűrűbb sós palacsintatészta-féleséget, és abba mártod a húst, majd utána a morzsába. Szeretem a szezámmagos panírt is, a morzsába szoktam keverni egy kis magot. Hogy ilyen párnás puha panírt hogy lehet elkészíteni, nem tudom pontosan, de szerintem ez is egy ilyen tojásos-lisztes massza, csak nem kell morzsába forgatni, mert attól biztosan ropogós lesz. Esetleg lágyíthatod a masszát egy kis tejjel vagy tejszínnel.

2013. okt. 5. 12:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen "paplanos" puha panír akkor lesz, ha a tojások közé egy jó kanál tejfölt keverek (1 tojásnyit)

és egy ek. olajat.de tapasztalatom szerint csak kicsontozott hússal működik, mert, a csontos hús mire átsül, még csontig beszúrkálva is, a panír már nem marad puha, mert időközben ropogós lesz.

nagyon gyakran alkalmazom ezt a tejfölös panírt (habverővel kell a tojással simára keverni)mert tényleg nagyon finom levegős, puha lesz a prézli, alatta omlós a hús.

2013. okt. 5. 12:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Mivel nalunk imadjak a KFCs csirket, mert ropogos a bundaja ezert mivel ott dolgoztam tudom hogy a sutopor miatt ropogos a bundaja, igy altalaban igy keszitem. De van ugy, hogy liszt, tojas es reszelt repaba forgatom. Igy a gyerekek es a parom is megeszi a zoldseget :)
2013. okt. 5. 15:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

Én a hagyományos panírozási formákat szoktam csinálni!


liszt-tojás-zsemlemorzsa. Bécsi bundázás.


vagy


liszt-tojás-liszt. Párizsi bundázás.


Szerintem amit te keresel az is a Párizsi bundázás lehet! :)

2013. okt. 5. 16:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Sokat varialunk, csinaltunk mar kokuszos, dios, mandulas, paprikas lisztes, fuszeres lisztes, reszelt krumplis, kukoricapelyhes panirt is, de keszult mar magos es sortesztas is. Mind nagyon finom, az elso harom nem szokvanyos de nagyon bevallt nalunk.
2013. okt. 5. 22:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!