A rántott húst milyen zsiradékban csináljátok? Olaj? Zsír?
Figyelt kérdés
2013. márc. 16. 11:39
1/8 anonim válasza:
Valamivel olcsóbb, ha olajban sütöd!
Sokkal-sokkal finomabb, ha zsírban sütöd! Én zsírban sütöm!
2/8 anonim válasza:
Én olcsó, olajban, finom mindig, a sütésnél vigyázni nem kell eláztatni sem, de gyorsan se, mert kiszárad. (csak sülésbe legyen mindig)
3/8 anonim válasza:
Olajban.Minden ilyesmit olajban sütök.
4/8 anonim válasza:
Olajban.Mindig nagyon finom mi így szeretjük!
5/8 anonim válasza:
Sütőben, plusz olaj nélkül, a tojásban van elkeverve fél dl olaj, egyébként a szokásos módon van bepanírozva. Ez a módszer nekünk azért vált be, mert jóval kevesebb olaj kell bele és kívül ropogós belül pedig fincsi szaftos marad a husi. Hátránya, hogy tovább tart, mert kell vagy 45 perc, de nincs csapkodó zsiradék.
6/8 anonim válasza:
Én zsírban szoktam mindent, így a rántotthúst is sütni.
egy kivétel van, amit olajban sütök, az a paprikás lisztben sütött friss kárász vagy keszeg.
8/8 anonim válasza:
Ennél a kérdésnél is itt járt az "eszement pontozó", nemcsak a "ki mit főzött?" és a "ki készíti a családban a legjobb palacsintát" kérdésnél is lefelé pontozgatott.
Ezt a "sötétben bujkáló ellenséget" valamiképpen nem lehetne "kiiktatni"?
A vége az lesz, hogy a többi, normális ember fog távozni, és ennek az őrültnek már nem lesz mivel szórakoznia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!