Rántott sajtot hogy csináljátok? Trapistából lehet?
Figyelt kérdés
Hogy kell sütni hogy ne foljon ki, szét?2009. szept. 15. 11:45
1/4 anonim válasza:
én trapistából szoktam,rendesen panír de a tojás,zsemlemorzsa ismételve!azaz liszt,tojás,zsemlem.,tojás ,zsemlem.
2/4 anonim válasza:
Én is így csinálom... néha feldobom egy kis császárszalonnával, simán betekerem a sajtot és úgy panírozom... úgy elég egyszer is bepanírozni.
3/4 anonim válasza:
Én is kétszer szoktam, de így is kifolyt, azt hiszem az a megoldás, hogy hirtelen kell kisütni, hogy ne legyen elég ideje a sajtnak szétolvadni, és szétnyomni a panírt.
4/4 anonim válasza:
A Pennyben kapható kb. 40 dekás, rúd formájú, kifejezetten rántani való sajt.Fehér-vajszínű fóliában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!