Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan csináljátok a rántott...

Hogyan csináljátok a rántott húst, hogy puha is legyen, és át is legyen sütve?

Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 11:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Fedő alatt közepes lángon szoktam sütni, és mi(vagyis a párom, mert én nem szeretem) vékonyan szeretjük, szóval kiklopfoljuk.
2010. jan. 15. 11:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Úgy ahogy az első irta. Olaj+pici viz+fedő
2010. jan. 15. 11:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
és előtte kiklopfolom.
2010. jan. 15. 11:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
és lassú tűz
2010. jan. 15. 11:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
én ha megfordítom, akkor már leveszem a fedőt. így átsül, tehát belül puha lesz, kívül pedig finom ropogós.
2010. jan. 15. 11:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/14 BeerHunter ***** válasza:
100%

Csirkehúst tejben áztatni sütés előtt egy ideig.Édesanyám úgy szokta, hogy előző nap este beáztatja, és köv. nap kisüti. Isteni finom:)

21/f

2010. jan. 15. 11:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

"Úgy ahogy az első irta. Olaj+pici viz+fedő"


vííííz? minek? ha vizet teszel bele kicsap az olaj :o csak annyi víz kell bele, ami a húsban van

2010. jan. 15. 11:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fontos, hogy vastag falú lábasban (én vaslábosban szoktam, de a zománcozott is jó), annyi olajban, hogy ússzon benne, közepes lángon, először letakarva, majd megfordítás után fedő nélkül. És még az is fontos, hogy csak közvetlenül panírozás előtt sózd meg, mert ha sokáig áll a sóban, kemény lesz.
2010. jan. 15. 11:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Fontos, hogy milyen húsból csinálod. Karajból lesz a legpuhább.


Én jó vékonyra kiverem, kis lángon alaposan átsütöm, majd közepes lángon kicsit ropogósra sütöm. Nem szeretem, ha túl puha és a zsírjában tocsog.

2010. jan. 15. 11:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor lesz puha ha a tojáshoz teszel tejfölt.Abban forgatod meg.A többit ugyan úgy csináld ahogy szoktad.Liszt,zsemlemorzsa.Nem is kell letakarni mert a tejföl puhítja a husit.Omlós lesz!Próbáld ki!
2010. jan. 15. 12:06
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!