Hogyan csináljátok a rántott húst, hogy puha is legyen, és át is legyen sütve?
Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 11:00
11/14 anonim válasza:
Minden húst egy éjszakára tejbe áztatok, ha fokhagymát teszel a tejbe, még finomabb lesz.
12/14 anonim válasza:
Én szűzpecsenyéből szoktam,mert az sokkal puhább mint a karaj.
13/14 anonim válasza:
Mi anyával úgy szoktuk, hogy előbb kiklopfoljuk, aztán zsírban sütjük ki, de lehet olajban is, csak akkor ügyelni kell arra, hogy időben vegyük ki.13/L
14/14 anonim válasza:
A hust nem szabad klofolni,mert sűtéskor visszaugrik,és vége.Süsd fedő alatt,mind két oldalát,és csak a végén vedd le a fedőt,hogy piros legyen.A húsba sütéskor-és a kivételkor sem-szabad beleszúrni villát,mert a panir alól kifolyhat a szaftja,szűrőlapáttal mozgasd.Előkészítéskor a húst ne sózd meg nagyon,és ne pácold.Én a vastag hússzeleteket szeretem és mindig nagyon finom lessz.Ha kell mélyhűtőzacskóba mikrózhatod is másnap.ZS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!