Milyen ételeket lehet (érdemes) kuktában készíteni?
Figyelt kérdés
Húslevesen és pörköltön kívül.2013. szept. 21. 17:05
1/4 anonim válasza:
Szinte bármit. De rizses vagy tarhonyás ételt mindig abban készítek. Gyorsabb, nem kell kevergetni, és finomabb is.
3/4 anonim válasza:
Én vörös lencse levest,marha,borju vagy birka hust szoktam kuktában fözni.
4/4 Golyanéni válasza:
Azokat az ételeket célszerű, melyeknek hosszú a főzési ideje! Én húslevest, kocsonyát, körömpörköltet, csülökpörköltet is készítettem már benn. De használom más ételeknél is, mert csökkenti a főzési időt ill. aromásabbak lesznek az étel, hisz szinte minden "bent" marad. Például rizst is a kuktába készítek, itt nem az idő számít, hanem, hogy mindig tökéletesre sikeredik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!