Friss paradicsomból milyen ételeket lehet készíteni, vagy mihez érdemes felhasználni?
Figyelt kérdés
Salátán, paradicsomlén, aszalt paradicsomon, lecsón kívül...
Köszönöm!
2013. júl. 18. 21:54
2/8 anonim válasza:
Paradicsom leves, paradicsomszósz, paradicsomos húsgombóc
3/8 anonim válasza:
Megtöltöd kőrözöttel, és karikára vágva tálalod. Ez főleg frissen fogyasztva jó. Én szoktam rakott padlizsánt készíteni, úgy, hogy két réteg padlizsán közé paradicsomot teszek. Meg persze, olaj, sajt, fűszerek. Szerintem a padlizsánhoz mindig jó, mivel rokonok. :) Pörkölt alapba is szoktam tenni paradicsomot, nagyon feldobja. Kimaradt a paradicsom leves, paradicsomos káposzta, húsgombóc, tészta. Mozarellával, bazsalikommal, olívaolajjal sali, de simán petrezselyemmel is isteni. Ok, megpróbálom abbahagyni. :)
4/8 anonim válasza:
rengeteg féle olasz kaja, pizza, tészta(maccheroni,spaghetti,rigatoni, tagliatelle, conchiglie,orecchi, stb.) készíthető belőle....
5/8 anonim válasza:
pizzára, melegszendvicsre tehetsz, és arra még reszelt sajt, nagyon finom
paradicsomos tészta, rántotta alá nagyon finom alap
paradicsomleves, paradicsomos húsgombóc, töltött paprika, paradicsomos káposzta
pörköltekbe tehetsz, rakott ételek tetejére szeletelhetsz, nagyon finom és mutatós is
szendvicshez, bundáskenyérhez, tükörtojáshoz nagyon passzol
paradicsom mártás főtt hússal
darálthússal töltött paradicsom
paradicsomos krumpli
ketchup házilag
6/8 anonim válasza:
A rácpontyba szoktak tenni
Ahhoz hasonló módon összerakott vegyes zöldség-rakottas (hagyma-paradicsom-paprika-cukkini-főtt tojás-kolbi) közé is finom
7/8 anonim válasza:
padlizsánnal, burgonyával, sajttal megsütve is finom
8/8 anonim válasza:
Rágcsálnivaló mellé nagyon jó mártogatóst lehet belőle csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!