Hogyan érdemes/finomabb a brokkoli?
hangyányi zsiradékon párold nagyon pici víz hozzáadásával.
egy kiskéshegynyi szódabikarbónával szórd meg, így az eredeti zöld színe megmarad, és máris kellemesebb látvány. ne hagyd túlfőni, roppanós maradjon.
fűszerezheted gazdagon ízlésed szerint. a vastagabb szárrészt is használd fel, karikára vágva, csak pár perccel előbb kezd párolni.
szerintem meg fogod szeretni, pláne, ha a fűszerekkel variálsz.
Főzni is jó, bár kétségtelen tény, hogy olyankor a kiázó ásványi anyagokat kiöntöd a főzőlével, tehát nem javasolt, de főzve is el lehet készíteni, nem lesz föltétlenül "takony " állagú, csak ha túlfőzöd.
Ami viszont ennél ezerszer fontosabb, hogy a kérdésedből valahogy úgy tűnik, mint ha ezt a 3-mas kombinációt (csirke rizs brokkoli) hosszú távra terveznéd.
Nincs a világon az az épeszű diéta, ami ennyire végletesen leszűkített választékot írna elő.
Ha tényleg ezt tervezed, amit sugall a kérdésed, ez egy ez rettentő egészségtelen dolog! Ha még sportolsz is, akkor hatványozottan egészségtelen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!